Diensten

Het terrein van een allround belastingadviseur is behoorlijk ruim.
De voornaamste belastingen waarmee ik me bezig hou zijn de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, btw, schenk- en erfbelasting, overdrachtsbelasting en loonheffing.

Naast het geven van belastingadvies regel ik belastingaangiften voor ondernemers en particulieren. Ik verzorg zelf geen administraties en jaarstukken, maar schakel daarvoor een gedegen administratiekantoor in. Omdat ik die jaarstukken daarna met de klant bespreek, behoud ik de (fiscale) supervisie.

Mijn klanten zijn - al dan niet startende - eenmanszaken, firma’s en maatschappen, BV’s, stichtingen e.d.. Daarnaast ondersteun ik ook een aantal administratiekantoren, die aanvullende fiscale kennis nodig hebben.

Een goede belastingadviseur steekt veel tijd in zijn vakstudie. Gemiddeld ben ik een dag in de week kwijt aan vakliteratuur, e-mails en cursussen, omdat de belastingregels nu eenmaal dagelijks veranderen.

Weet ik iets niet zeker, dan vraag ik het na bij iemand van mijn uitgebreide netwerk van specialisten, zoals pensioenadviseurs, notarissen, advocaten, makelaars, hypotheekadviseurs, specialisten in buitenlands belastingrecht e.d.


Hieronder geef ik u wat voorbeelden van waar ik zoal mee bezig ben.

Relaties


Menno Admiraal
Belastingadvies

Ruiterweg 7
1901 BH Castricum

Fax. (0251) 657616